Haberler »  TİME TÜRK - İstanbul Kids Fashion Fuarı 4 Bin 550 Ziyaretçiyi Ağırladı

27 Mart 2019
TİME TÜRK - İstanbul Kids Fashion Fuarı 4 Bin 550 Ziyaretçiyi Ağırladı

35. Uluslararası İstanbul  Kids Fashion-Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı, 17-20 Temmuz tarihleri arasında İstanbul  Fuar Merkezi'nde 72 ülkeden 4 bin 550 uluslararası ve ulusal profesyonel ziyaretçi ve 156 markanın katılımı ile gerçekleştirildi

35. Uluslararası İstanbul  Kids Fashion-Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı, 17-20 Temmuz tarihleri arasında İstanbul  Fuar Merkezi'nde 72 ülkeden 4 bin 550 uluslararası ve ulusal profesyonel ziyaretçi ve 156 markayı ağırladı.

Fuarın organizatörü UBM'den yapılan açıklamaya göre, 2018 Sonbahar-Kış Bebek Çocuk hazır giyim koleksiyonlarının vitrine çıktığı İstanbul  Kids Fashion- Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı'na en çok ziyaretçi, soğuk ülkeler Rusya ve Ukrayna ile kış mevsiminin de yaşandığı sıcak ülkeler Cezayir, Libya ve Irak'tan geldi.

17-20 Temmuz tarihleri arasında İstanbul  Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda bebek giyim, çocuk giyim, abiye giyim, mobilya ve ev tekstili, ayakkabı, çorap, çamaşır ve aksesuarları yer aldı.

Fuar kapsamında, Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından 'Türkiye'de Kadın Girişimciler Zirvesi' düzenlendi.

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Tasarım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Koçak'ın moderatörlüğünü üstlendiği zirveye kraliyet ailelerine özel kumaşlar tasarlayan dünyaca ünlü sanatçı Fırat Neziroğlu, giyilebilir çantanın mucidi tasarımcı Esin Öney, endüstri mühendisi girişimci Bahar Yıldırım konuşmacı olarak katıldı.

Fuardaki bir başka etkinlik ise Türkiye'de ilk kez İstanbul  Kids Fashion Fuarı'nda sergilenen Tarihte Çocuk Modası Fotoğraf Sergisi oldu.

1900'lü yıllardan 1980'li yıllara uzanan bebek, çocuk modası Türkiye, ABD, İtalya, İngiltere ve Almanya'dan derlenen sokak ve stüdyo fotoğrafları kullanılarak yansıtıldı. Ayrıca 35. İstanbul  Kids Fashion Trend Alanı'nda, katılımcıların en son trend sonbahar/kış kreasyonuna ait bebek-çocuk hazır giyim ve aksesuarları, bebek-çocuk abiye giyimi ürünleri sergilendi.

- "Hedefi ihracat olan bir fuarız"

Açıklamada görüşlerine yer verilen UBM ICC Marka Müdürü Hatice Dinçer, şunları kaydetti:

"Bu yıl İstanbul  Kids Fashion, 72 ülkeden 4 bin 550 profesyonel ziyaretçi ve 165 markanın katılımı ile gerçekleşti. Hedefi ihracat olan bir fuarız ve en başından itibaren stratejimiz, katılımcı markalarımız 2018 sonbahar kış koleksiyonlarını vitrine çıkardıkları için soğuk ülkeler ve kış mevsiminin de yaşandığı Asya ve Afrika ülkelerinden yoğun profesyonel ziyaretçi katılımı sağlamaktı. Amacımıza ulaştık. En çok ziyaretçi gelen ülkelerimiz sırasıyla Rusya, Ukrayna, Cezayir, Libya ve Irak oldu. Bu yıl da ekonomik büyüklüğü 600 milyon liraya ulaştığı tahmin edilen bebek-çocuk sektörünün büyümesine ve yeni pazarlara açılmasına hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz."

Elsima Tekstil'in Genel Müdürü Eşref Geyik de "Fuarımız dolu dolu ve çok güzel geçti. Daha fuarın ilk saatlerinde ilk siparişlerimizi Irak ve Libya'dan aldık. Son dönemde Rusya'nın payı Elsima markası olarak yüzde 5-7 civarı düşmüştü. Şimdi yukarı çıktı yüzde 10'ları buldu." ifadelerini kullandı.

Bebüş Tekstil Yetkilisi Büşra Nur Arı ise "Bizim kalıplaşmış bir müşterimiz var. Onlar bizi arıyorlar, Fizan'da da olsak geliyor, sipariş veriyor. Firma Güney Afrika'dan geliyor. Ben şimdi Güney Afrika'ya ne gidebilirim ne servis yapabilirim normalde çünkü onaltı saat uzaklıkta. Fuarın bize büyük katkısı bu" diye konuştu.

Akal Ticaret ve Tekstil Yurtiçi Marka Yönetimi Direktörü Sezai Er, İstanbul  Kids Fashion'a katılma amaçlarının marka bilinirliklerini artırmak ve yurt dışı pazarlarda yeni ülke ve müşteriler edinmek olduğunu kaydetti. Er, marka olarak yeni hedef pazar ülkeleri olan Rusya, Türki cumhuriyetler, İran ve Afrika'dan İstanbul  Kids Fashion'a gelen ziyaretçi sayısından memnun olduklarını belirtti.

Kaynak :  https://www.timeturk.com/istanbul-kids-fashion-fuari-4-bin-550-ziyaretciyi-agirladi/haber-934628


Video

1072 defa görüntülendi.


TÜM HABERLER

Kadın Girişimciler İş Dünyası Buluşması'nın 2’ncisine Katıldı Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon için Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi Projesi (ENHANCER) kapsamınd ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri' Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı - Sondakika 'Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri' sergisi İstanbul Adliyesi'nde açıldı Şehit Savcı Mehmet Sel ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı - İha 'Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri' sergisi İstanbul Adliyesi'nde açıldı Şehit Savcı Mehmet Sel ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adalet Sarayında Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi Açıldı - Dha İstanbul Adalet Sarayı'nda "Geçmişten günümüze yargı çalışanları giysileri" sergisi açıldı. Sergide, Osmanlı dönemin ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Bugüne Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi - Nesw Findy İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Esin Öney'in hazırladığı "Geçmişten Günümüze Ya ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adliye Sarayı'nda Geçmişten Günümüze Yargı Giysileri Sergisi -HaberTürk İstanbul Adliye Sarayı, "Geçmişten günümüze yargı çalışanlarının giysileri" sergisiyle geçmişin yargı ruhunu günümüze ta ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adalet Sarayında Geçmişten Günümüze Yargı Giysileri Sergisi İstanbul Adalet Sarayı’nda ”Geçmişten günümüze yargı giysileri” sergisi hazırlandı. Sergide, Osmanı, Tanzimat Dönemlerin ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Giysileri - CNN TÜRK     İstanbul Adalet Sarayı’nda, Türkiye’de ilk ve tek Geçmişten Günümüze Yargı Giysileri Sergisi açıldı. Sergide, ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı "Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri" sergisi İstanbul Adliyesi'nde açıldı. Açılışta konuşan İstanbul Cum ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı “Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri” sergisi İstanbul Adliyesi’nde açıldı. Açılışta konuşan İstanbul Cumhuri ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adliyesinde Geçmişten Bugüne Yargı Çalışanlarının Giysileri Sergilendi İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Esin Öney'in hazırladığı "Geçmişten Günümüze Ya ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı “geçmişten günümüze yargı çalışanları giysileri” sergisi istanbul adliyesi'nde açıldı. Açılışta konuşan istanbul cum ... Devamı için tıklayınız.
Geçmisten Günümüze Yargi Çalisanlari Giysileri Sergisi Istanbul Adliyesinde Açildi “Geçmisten Günümüze Yargi Çalisanlari Giysileri” sergisi Istanbul Adliyesi’nde açildi. Açilista konusan Istanbul Cumhuri ... Devamı için tıklayınız.
Hukuk Müzesinin Temelleri Atıldı Hukuk Müzesi’nin temelleri atıldı İstanbul Adalet Sarayı’nda ‘’Geçmişten günümüze yargı giysileri’’ sergisi açıldı. O ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adliyesi'nde Geçmişten Bugüne Yargı Çalışanlarının Giysileri Sergilendi İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Esin Öney'in hazırladığı "Geçmişten Günümüze Ya ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adliyesi'nde Geçmişten Bugüne Yargı Çalışanlarının Giysileri Sergilendi Sergi kapsamında hazırlanan şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, ilk kadın hakim Adalet Yılmaz, hakim Orhan Günd ... Devamı için tıklayınız.
Esin Öney Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanlarının Giysileri Sergisi Ve Dünyası İstanbul 1. Fikri Ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Esin ÖNEY’in tasarlayıp küratörlüğünü yaptığı ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı "Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri" sergisi İstanbul Adliyesi'nde açıldı. Açılışta konuşan İstanbul Cum ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi İstanbul Adliyesinde Açıldı “Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri” sergisi İstanbul Adliyesi'nde açıldı. Açılışta konuşan İstanbul Cum ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi Açıldı İstanbul Adalet Sarayı'nda "Geçmişten günümüze yargı çalışanları giysileri" sergisi açıldı. Sergide, Osmanlı dönemin ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Adalet Sarayında Geçmişten günümüze yargı giysileri sergisi İstanbul Adalet Sarayı’nda ‘’Geçmişten günümüze yargı giysileri’’ sergisi açılışına İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban ... Devamı için tıklayınız.
Geçmişten Günümüze Yargı Çalışanları Giysileri Sergisi Açıldı İstanbul 1. Fikri Ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Sayın Esin ÖNEY'in tasarlayıp küratörlüğünü yap ... Devamı için tıklayınız.
Çantalı Üst Giysi Essin Hayalinde peşinden koşarak ve çok çalışarak 5 madalya kazanmayı başaran Essin Çantalı Giysi firmasının kurucusu Esin ÖNE ... Devamı için tıklayınız.
Liselerarası Moda Tasarım Yarışması Ödül Töreni Liselerarası Moda İllüstrasyon Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi 8 Mart 2018, Saat 13.00'te Güzel Sanatlar Fakültesi ... Devamı için tıklayınız.
Buluşçularımız 2017 Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarından Ödüllerle Döndüler 8 - 11 Haziran 2017 tarihleri arasında Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) desteği ile Güney Kore’nin Seul kentinde dü ... Devamı için tıklayınız.
HÜRRİYET - Çantalı İhram Diyanetin Onayını Bekliyor İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde yazı işleri müdürü olarak görev yapan Esin ÖNEY, Türk Patent ve Ma ... Devamı için tıklayınız.
Dünya Kadınlar Gününe Özel Moda Ve Kadın Yarışması Düzenlendi İstanbul, (DHA)-İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, lise öğrencileri ... Devamı için tıklayınız.
Türk Kadın Mucitler Kore Yolcusu Türk Patent ve Marka Kurumu aracılığıyla 3 kadın buluşçu, 8-11 Haziran’da Güney Kore’de düzenlenecek 2017 Uluslararası K ... Devamı için tıklayınız.
Kadın Buluşçular Kore’den Madalya İle Döndü Esin ÖNEY, 'Giysi İle İrtibatlandırılan Çanta' İle Gümüş Madalya, Lübnan, Endonezya Özel Ödüllerine Layık Görüld ... Devamı için tıklayınız.
Adalet Bakanlığından Başarı Ödülü Güney Kore'nin Seul kentinde düzenlenen 2017 Kore Uluslararası Kadın Fuarında ''Giysi İle İrtibatlandırılan ... Devamı için tıklayınız.
Giyilebilen Çanta Üretti Taklit Edilmekten Korkuyor Giyilebilen çanta üretti, taklit edilmekten korkuyorİstanbul Adliyesinde taklit davalarına bakan Fikir ve Sınai Haklar H ... Devamı için tıklayınız.
Bakan Özlü'den Kadın Buluşçulara Tam Destek Kadın buluşçuları kabul eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 'Bundan sonra daha yoğun destekler verece ... Devamı için tıklayınız.
İstanbul Kids Fashion Fuarı'na 72 Ülkeden Ziyaretçi Akını İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl 17-20 Temmuz tarihleri arasında 35.'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Ki ... Devamı için tıklayınız.
TİME TÜRK - İstanbul Kids Fashion Fuarı 4 Bin 550 Ziyaretçiyi Ağırladı 35. Uluslararası İstanbul Kids Fashion-Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı, 17-20 Temmuz tarihleri arasında İs ... Devamı için tıklayınız.
HABER TÜRK - 35. Uluslararası İstanbul Kids Fashion-bebek Çocuk Hazır Giyim Ve Aksesuarları Fuarı Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Tekstil ve Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Çiğdem Koçak, "Kadınların ... Devamı için tıklayınız.
DÜNYA - Pes Etmeyen Bir Kadının Marka Öyküsü Esin Öney, Güney Kore’deki uluslararası tasarım yarışmasından ödülle döndü. Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde Yazı ... Devamı için tıklayınız.
AJANS İSTANBUL - Ödüllü Kadın Buluşçular Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 2017 Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarı'nda ödül kazanan 3 kadın ... Devamı için tıklayınız.
20 Bin Tl Kredi İle Başladı, Ödül Üstüne Ödül Kazandı Giyilebilir çanta buluşu ile geçtiğimiz yıl Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarı’na katılan ve 2 altın bir gümüş mad ... Devamı için tıklayınız.
Adliye Koridorundan Uluslararası Ödüle İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görev yapan Esin ÖNEY, çocukluk hayalini gerçekleştirdi. Küçük yaş ... Devamı için tıklayınız.
Kadın Buluşçular Kore’den Madalya İle Döndü Güney Kore’nin Seul kentinde 8-11 Haziran 2017 tarihleri arasında düzenlenen ’2017 Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fu ... Devamı için tıklayınız.
Türk Kadın Mucitler Kore Yolcusu Türk Patent ve Marka Kurumu yardımıyla 3 kadın buluşçu, 8-11 Haziran'da Güney Kore'de düzenlenecek olan 2017 Ulu ... Devamı için tıklayınız.
Kore Uluslararası Kadın Buluşçular Fuarı’nda Türkiye’den 3 Buluşçu Türk Patent ve Marka Kurumu, 8-11 Haziran 2017 tarihleri arasında Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) desteği ile Güne ... Devamı için tıklayınız.
CNN TÜRK - Çantalı Üst Giysi Yeniden Uluslararası Arenada Türk Patent ve Marka Kurumu, Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO) desteği ile Güney Kore'de gerçekleştirilecek olan ... Devamı için tıklayınız.
Giyilebilen Çanta Üretti Taklit Edilmekten Korkuyor İstanbul Adliyesinde taklit davalarına bakan Fikir ve Sınai Haklar Hukuk Makemesi’nin Yazı İşleri Müdürü Esin ÖNEY, giyi ... Devamı için tıklayınız.
SABAH - Müdür Giyilebilen Çanta Üretti İstanbul Adliyesi Fikir ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nin Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Esin Öney, herke ... Devamı için tıklayınız.
SÖZCÜ - Buluşu Çalınacak Diye Korkuyor Kalem Müdürü Esin Öney, ‘çantalı üst giysi’ tasarımı ile İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda üçüncü oldu. Can ÖZÇEL ... Devamı için tıklayınız.
MİLLİYET - Giyilebilen Çanta Üretti, Taklit Edilmekten Korkuyor İstanbul Adliyesinde taklit davalarına bakan Fikir ve Sınai Haklar Hukuk Makemesi’nin Yazı İşleri Müdürü Esin Öney, giyi ... Devamı için tıklayınız.
Sosyal Medya Adreslerimiz Yenilendi Firmamızın resmi sosyal medya adresleri hesapları kurumsal bir yapı için yenilenmiştir. Güncel adreslerimiz; facebook ... Devamı için tıklayınız.
Web sitemiz Yenilendi Essin Design olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek için daha işlevsel ve aradığınız bilgiye en hızlı ve kolay biçimd ... Devamı için tıklayınız.